Over Lily Benjamin

Ben je op zoek naar interactieve of visuele werkvormen, waarmee jij je publiek beter bereikt? Of wil je een praatplaat voor een bijeenkomst? Ik combineer mijn ervaring als trainer, zakelijk tekenaar en adviseur communicatie om je een goed advies te geven. Het liefst werk ik aan opdrachten, die maatschappelijk relevant zijn.

Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt. En hoe ik daar aan kan bijdragen. Bijvoorbeeld door een verrassende opening van een bijeenkomst. Of door deelnemers eens iets te laten doen, wat ze nog niet eerder deden of wat ze niet verwachten. Niet zomaar, maar omdat het bijdraagt aan het doel van een bijeenkomst.

Ik begon met tekenen toen ik bij een nieuwe opdracht te maken kreeg met een grote hoeveelheid complexe informatie. Dat was in 2016. Tegenwoordig zet ik zakelijk tekenen vaak in. Om een werkproces duidelijk te maken, om informatie visueel te maken of binnen werkvormen met groepen.

Waar ik van houd? Van jongs af aan ben ik verzot op stationery. Notebooks van Moleskine, een Lamy vulpen, markers van Neuland. Die neem ik dan graag mee in een tas van de jongens van Freitag – gemaakt van het zeil van vrachtwagens.

Hardlopen doe ik niet zozeer om het hoofd leeg te maken. Ik krijg er vooral veel nieuwe en frisse ideeën door.

Zullen we vrijblijvend kennismaken? Na ons gesprek schenk ik je een getekende impressie (sketchnote) van ons gesprek.

Ben je nieuwsgierig naar mijn CV? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel.